Guro Kills Cali

Hjemvendt fra Cali i bedre form end nogensinde, den eneste ene Nicky D. fuckin' G. Eksklusivt Combibowl interview.

Fotos: Rune Glifberg
Interview: Kim Møller

KM: Fortæl lidt om bowlen til at starte med.


NG: Det er en stor vertbowl. Den ene side er firkantet med nogle små skarpe hjørner, så er der en stor rund bowl og så er de ligesom forbundet med en mellemdel og en minidel. Den er lidt bulet, men alligevel smooth, den var ikke særligt glat. Copingen er ru men den var rimeligt godt sovset ind, så man kan lave standup grinds og sådan nogle ting på den.


Image
Nicky har god grund til at se glad og tilfreds ud. Her til en middag med Jake Brown


Er den ikke stor copingen?


Nej, for de havde skåret den ned sidste år, så den er blevet bedre. Den var god til både airs og alt muligt andet.


Hvor meget trænede du op til konkurrencen?


Vi skatede i seks dage i træk mig og Rune. Hver eneste dag kørte vi der op og skatede, det tog en times tid at køre fra hvor Rune bor og op til skateparken. På et tidspunkt slammede jeg hvor jeg slog en salto ned i bowlen og landede på røven. Jeg gik for en fifty-fifty i det skarpe hjørne i den firkantede, så røg boardet ind over platformen og jeg landede på skinnebenene på copingen og så en forlæns salto ned i bowlen. Det gjorde rimeligt ondt.

Ud over det lærte Rune mig nogle gode linjer til frontside over hippen ned i den dybe. Der fik man rimeligt meget fart på. Det var ligesom at man skulle carve et par gange og så lave et trick og så carve et par gange og lave et trick.

Image
HD NG


Jeg så efter et af Chris Millers løb røg han op og så fik dig og Caballero lige den der. Havde du tid til at hænge ud med de her folk?


Jeg nåede ikke rigtigt at hænge ud med Chris Miller ud over at vi skatede sammen et par dage op til konkurrencen og han rippede helt vildt. Kæmpe store crossbone lein airs, kæmpe store nosebone indy airs.


I var ikke engang stive efter konkurrencen?


Jo efter konkurrencen var der fest ovre på hotellet hvor Duncan gik fuldstændig amok. Vi var inde på Duncans værelse tyve mennesker og så kom vagterne og så blev festen flyttet til et andet værelse.

Image
Uddrag fra Nickys Visa ans