Rock'n Bowl

Nynorsk Skate-rock
Image
Med romantik og dobbeldate i tankerne drog jeg med kæresten mod Oslo. Skulle på besøg hos skateboard.dk's Norges korrespondent Benjamin Schmidt i hans nye hjemby.
Disse tanker blev dog hurtigt spoleret da Kristian Bomholt sad i flyveren og kækt kommenterede "Nå skal i også til Rock'n Bowl?"
Vel ankommen til Oslo gik turen direkte til First Distribution's norske filial, her skulle Bomholt afprøve sit Rock tøj til dagen efter. Det gælder åbenbart ikke kun om at skate. Bomholts valg af tøj faldt på nogle stramme zebra bukser med matchende kasket og sko, så var stilen vist lagt til en hidsig weekend.
Image
Skateparken ligger i "Gamlebyen" og er en blanding af noget burnside byggeri under en bro. Denne del er absolut umuligt at skate da transitioner er helt fucked og faktisk ligner beton men er af træ. Fik dog lokket Ben til at lave en Rock'n Roll i dagens anledning.
Image
Image
Beton delen er blevet til ved en blanding af penge fra DNBnor fonden(?) og lokale ildsjæle. I følge Ben må designerne være fans af franske hotdogs siden de har støbt en kæmpestor en midt i bowlen, jeg mener dog at det måske mere kan minde om et fallos symbol. Døm selv om bulen i midten ligner denne Norske hotdog…
Image
Image
Deltagerne i konkurrencen var en blanding af svenske hesh skatere og oldschool nordmænd, som man kan se på billedet har denne ukendte nordman gemt sig i en tidslomme siden 1989.
Image
Han flossede med en stil der mindede om Stoppelar, boardet var en gammel Jason Jessee model med rails og skoene var naturligvis Vision Street Wear, Ja den seje model som Rasmus Skousen altid havde. Stilen var så gennemført at selv bomholt med sine zebra busker måtte pakke sig.
Image
Ben kommenterede at speakeren kendte en del engelske ord, men at han tilsyneladende havde lidt besvær med at sætte dem i kontekst. Resultatet af dette blev en slags Engelsk/Norsk skate mudder slang der lød meget sejt, hvis man altså så bort fra at det absolut ingen mening gav!
For at i ikke skal snydes helt for en saglig beretning af konkurrencen kan jeg sige at fordi norge har så gode øl…
Image
Blev vi desværre nødt til at gå før tid. Så om Svenske Enrico vandt fortjent eller vores Norske Vision Street Wear helt skulle have vundet ved jeg ikke.
Men lidt action shots og et portræt af de norske dogs skal dog lige presses ind.
Image
Image
Image
// tsj